Skinpharma

Skinpharma

Webshop voor Vichy, Eucerin, La Roche Posay en meer…

Kies jij voor topmerken die je alleen kunt vinden in de apotheek? Dan weten wij dat jij je de verzorging van je huid serieus neemt.

Je huid is je visitekaartje
Het gaat in de eerste plaats natuurlijk om je gezondheid. Toch is je uiterlijk ook erg belangrijk Je huid is je visitekaartje. Met huid en haar treed je de wereld tegemoet. Skinpharma is een webshop van de apotheek, dus met het gebruik van onze producten combineer je de zorg voor je gezondheid met de zorg voor je uiterlijk.

www.skinpharma.nl
Vanaf nu kunt je bij Skinpharma.nl veel topmerken bestellen zoals Vichy, La Roche Posay, Eucerin en Caudalie. Dit kunt je doen 24/7, vanuit je luie stoel. En bij aankopen boven de 50 euro wordt het al gratis thuisbezorgd. Natuurlijk kunt u ook bij ons in de dr Hemels apotheek komen voor een professioneel advies en aankopen. Maar Skinpharma is één van de grootste online dermocosmeticawinkels van Nederland met ongeveer 1000 producten van meer dan bekende 40 merken. Skinpharma heeft vele positieve beoordelingen gekregen bij Kiyoh (www.kiyoh.nl/skinpharma/).

Merken die verkocht worden op bij Skinpharma.nl zijn:

 Vichy is hét Europese merk voor cosmetische huidverzorging in de apotheek en heeft producten voor alle huidtypen en leeftijden. Vichy ontwikkelt ieder product met de hoogste eisen voor werkzaamheid, veiligheid en ethiek. De huidspecialisten (dermatologen) van Vichy:

• Voorkomen en minimaliseren allergische reacties door uitgebreide hypoallergene testen
• Gebruiken thermaal Vichy bronwater in de producten
• Testen ieder product op de gevoelige huid
• Werken volgens de hoogste standaarden in de farmaceutische industrie
Kortom, Vichy zet alles op alles voor jouw gezonde huid. Meer info vind je ook op www.vichy.nl

Productlijnen van Vichy: Neovadiol , Liftactiv  , Dercos en Neogenic

Eucerin is een echte apothekers productlijn voor huidverzorging. Ontwikkeld én aanbevolen door huidspecialisten die gebruikmaken van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het resultaat: Oliën, crèmes en lotions met hoogwaardige, effectieve ingrediënten.

Het uiteindelijke bewijs is natuurlijk jouw huid die straalt van gezondheid.

Productlijnen van Eucerin: Even Brighter , Ph5 , Volume Filler 

 

La Roche-Posay Als Skinpharma vertellen we je direct: die geneeskrachtige werking van La Roche-Posay producten zit ‘m natuurlijk niet alleen in het gebruikte bronwater. De werkzaamheid van de producten kent een medische achtergrond; van oorsprong werden de producten van La Roche-Posay ontwikkeld als aanvulling op de medische behandeling van huidaandoeningen zoals eczeem en acne.   

Productlijnen van La Roche-Posay: Lipikar , Cicaplast  
 

En meer:

Caudalie 

Roger & Gallet  

Beaute Pacifique  
 
Biodermal  
Inneov  
 
Alpecin

Acties op de webshop gelden alleen bij Skinpharma.nl en niet in de winkel in Didam.

www.skinpharma.nl