< terug

Doe de aanvraag: minimaal 8 weken voordat u vertrekt. U krijgt uiterlijk 4 weken van te voren uw persoonlijk reisadvies van ons. 

*** Wij doen niet aan spoedadviezen. *** 

Een verre reis? Een strandvakantie in Turkije? Of een zakenreis naar het verre Oosten? Laat u, voordat u op reis gaat, adviseren door Dr. Hemels apotheken. Zo kunt u veilig en zorgeloos aan uw reis beginnen. Dr. Hemels apotheken heeft jarenlange ervaring met het adviseren van reizigers. Ons team doet dit graag en geheel kosteloos.

Patiënten praktijken Olgers en Cornelissen en Doktershuis Didam

In samenwerking met de huisartsen dr. Olgers, dr. Cornelissen, dr. Marissink en dr. Regetering biedt Dr. Hemels apotheken u een compleet pakket. U bent dus in één keer klaar voor uw vakantie! 

Om dit te doen hoeft u alleen maar dit formulier in te vullen. Print het formulier uit en lever het ingevuld in bij de apotheek. 
Uw apotheker maakt het advies en overlegt zo nodig met uw huisarts. U krijgt bericht van ons als uw reizigersadvies gereed is.

Uw reisapotheek

Zorg ervoor dat u een kleine reisapotheek meeneemt op vakantie. In de apotheek adviseren wij u graag over de maatregelen die u zelf kunt nemen om op vakantie gezond te blijven. U kunt hierbij denken aan: O.R.S., muggenmelk, loperamide, paracetamol, EHBO-spullen, zonnebrandcrème en condooms. 

Nog enkele tips van uw apotheek

  • Wanneer u medicijnen gebruikt, is het raadzaam een medicijnenpaspoort van de apotheek mee te nemen.  
  • Verdeel uw medicijnen over handbagage en koffer: als een koffer zoek raakt of uw tas wordt gestolen, zit u niet direct zonder medicijnen. 
  • Schrijf op voor welke antibiotica u allergisch bent. 
  • Bekijk de checklist of kom naar de apotheek voor goed advies.
  • Waar u ook naar toe gaat, een goede voorbereiding op de vakantie is dus erg belangrijk. Zeker als het gaat om uw gezondheid! Vul daarom vandaag nog het reisadviseringsformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Andere interessante informatie